FNV Automation

Automatisatie

Industriële automatisatie op maat

FNV Automation is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen op maat van uw onderneming. FNV Automation is wereldwijd actief in verschillende industriële sectoren en ontwikkelt automatisatie software op maat van uw noden en wensen, waarbij ook de visuele interface ontwikkeld wordt; zo krijgen uw operatoren eenvoudige controle over uw processen.

PLC programmeren

In industriële omgevingen worden meet- en regelprocessen beheert met PLC’s. PLC Programmeren heeft als voordeel dat de software volledig aangepast wordt op de noden van uw bedrijf en productie.

Bij PLC Programmeren ontwikkelen onze experts op maat gemaakte automatisatie software op basis van uw lastenboeken. Zowel het schrijven van nieuwe software, aangepast aan de noden van uw bedrijf, als het aanpassen van bestaande software valt binnen onze expertise.

Zo kan S5 PLC software geüpdatet worden naar de nieuwste Siemens installatie (S7). Deze nieuwe PLC’s zijn gecompliceerder als de meeste andere PLC. Hier staat natuurlijk tegen over dat er ook een stuk meer mogelijkheden zijn met de Siemens S7 PLC.

 

Visualisatie

Bij visualisatie zorgen we voor een digitale interface die de schakel vormt tussen uw operator en de productie in uw industriële omgeving. Hierbij wordt de status van uw proces weergegeven en kan de operator ingrijpen waar nodig.

Visualisatie van uw productieproces geeft volledige controle over de nodige acties binnen uw bedrijfsprocessen.