FNV Automation

Consultancy

Consultancy industriële automatisatie

FNV Automation staat u bij met jaren ervaring in de automatisatie sector. Wij verlenen advies voor industriële automatisatie. Ons competent team reikt ideeën en oplossingen aan voor al uw automatisatie toepassingen. Dit kan gaan van het automatiseren van productieprocessen door middel van PLC programmatie of SCADA. In dit gebied zijn we gespecialiseerd in Siemens PLC’s.

Automatisatie voeding

FNV Automation heeft ervaring in onder andere de chocolade sector voor het advies rond het automatiseren van het productieproces. Meer specifiek helpen wij u graag verder met automatisatie advies rond batch processen, eventueel gekoppeld met een recepten database. Ook verlenen wij graag advies over het ontvangen van SAP informatie in uw productieproces.


Automatisatie automotive

Binnen de automotive sector verlenen we automatisatie advies rond conveyer technieken en het automatiseren van transportbanden. We optimaliseren het proces van station tot station zodat zo veel mogelijk van het werk geautomatiseerd en gemonitord kan worden.


Automatisatie pharma

Advies voor industriële automatisatie is ook van toepassing binnen de pharma sector. Hierbij verlenen we oplossingen voor het automatiseren van batch processen, volledig conform de FDA normering.


Automatisatie chemie

FNV Automation verleent advies bij optimalisatie van productieprocessen in de chemie sector. In automatisatie binnen deze sector zijn we gespecialiseerd in het energie verlangend te werk te gaan. Ook wordt hierbij rekening gehouden met andere milieu maatregelen. Zo kan met advies van FNV Automation de CO2 uitstoot van uw bedrijf verlaagd worden.